Kies je tafellampen zorgvuldig: Afhankelijk van de vraag of zij als blikvanger of als heldere lichtbron moeten dienen, moeten zij verschillende kenmerken hebben. Als je bijvoorbeeld een lamp wilt gebruiken als leeslamp naast je bed om een roman door te bladeren voordat je in slaap valt, moet je een model kiezen met een flexibele arm die direct licht geeft.

Als je een hoekje in je woonkamer zachtjes wilt verlichten, is een decoratieve tafellamp die het licht indirect verspreidt, bijvoorbeeld door een stoffen kap, een goede keuze. Moderne tafellampen, die dankzij LED’s een ultraslank design hebben, vullen de puristische look aan en geven helder licht. LED tafellampen zijn overigens bijzonder energiebesparend en gaan lang mee. Zoek voor de woonruimte naar warm wit licht dat een huiselijke sfeer uitstraalt. Naast de functionele component moet je ook denken aan het ontwerp.

Afhankelijk van je interieurstijl kunt je kiezen tussen lampen met een shabby chic look of een vintage of retro design.

Tafellampen als stralend hoogtepunt van je inrichting

Een tafellamp is een blikvanger – als decoratief element moet zij daarom zo harmonieus mogelijk in de omgeving opgaan of een interessant stijlcontrast creëren. Daarom is het de moeite waard bijzondere aandacht te besteden aan de keuze van het ontwerp. Laat je inspireren welke lamp bij je woonstijl past. Wat dacht je van een retro tafellamp, een tafellamp in vintage look of een seizoensgebonden LED tafellamp?

Harmonieuze inrichtingsontwerpen steunen op het effect van perfect gevormde verlichte voorwerpen en ensceneren de ruimte met decentraal geplaatste lampen. Een van de hoogtepunten van elke ambiance is de tafellamp, waarmee lichtpunten kunnen worden geplaatst en waardevolle meubelstukken gericht kunnen worden verlicht. Het harmonieuze samenspel van modelgeslepen, gedeeltelijk gezandstraald glas en massief messing maakt van elke tafellamp een lichtkunstwerk en verfraait uw interieur met de pracht van het Art Deco tijdperk.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.