Neem de tijd met je onderzoek. Van de duizenden sieraden winkels online beschikbaar, zijn er een heleboel eenvoudige verlovingsring ontwerpen om uit te kiezen. De grootste fout die je kunt maken bij het winkelen voor een is om haast het onderzoeksproces.

Om de beste deals te krijgen, zul je willen kiezen uit een selectie van mogelijke ringen. Geef jezelf de tijd om te bladeren door zo veel ontwerpen, om te zien welke zijn zowel de moeite waard zijn en welke passen past bij jouw specifieke budget.

Winkel met een budget in het achterhoofd

Het is gemakkelijk om te verdwalen in de onmetelijkheid van de keuzes van diamanten ringen online. De beste manier om je aan een budget te houden, en dus geld te besparen, is om te garanderen dat je winkelt met je budget in gedachten. Ga niet op zoek naar ringen die € 10.000 waard zijn als je budget € 5000 bedraagt.

Shop net onder een volledig karaatgewicht

Dit is een kleine insider tip voor iedereen die een paar honderd dollar hoopt te besparen op een verlovingsring.

Een diamant die net iets onder een Carat gewicht, is een stuk betaalbaarder dan een die is op een specifiek Carat gewicht. Een 0.80 Carat diamanten ring kan rond de € 3000 kosten. En een 1.00 Carat diamanten ring zal rond de € 6000 zijn. De kleinere diamant kost de helft van de prijs van de grotere diamant, maar beide zullen er niet al te verschillend uitzien in grootte.

Vraag naar financieringsmogelijkheden
Financieringsopties zullen je niet noodzakelijk geld besparen op een eenvoudige verlovingsring, maar het zal je helpen de last te verlichten bij het betalen. Je kan vermijden dat je een groot deel van je spaargeld moet gebruiken om voor een diamanten ring te betalen. In plaats daarvan kun je ervoor kiezen om in kleine, maandelijkse termijnen te betalen.

Bijkomende tip: Vergeet niet te vragen of er een bijkomende interestkost is als je kiest voor betaling in maandelijkse termijnen, en of je nog andere zorgen hebt die je bevestigd of verduidelijkt wil zien. Dit is om te garanderen dat je uiteindelijk niet meer moet betalen dan het budget dat je hebt voorzien.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.